Star TV - Petek Dinçöz ile On Numara




TV Set Tasarımı,tv set tasarımcısı,dekor tasarımı,dekor tasarımcısı,tv set designer,ahmet rüstem ekici



Star TV - Petek Dinçöz ile On Numara 
Dekor Tasarımı : Ahmet Rüstem Ekici



medyafaresi sitesinden alıntı : 
Star TV stüdyolarında gerçekleştirilen çekimlerde ilk olarak Huysuz Virjin, Zeynep Dizdar Behzat Uygur ve İntizar'ı ağırlayan Petek Dinçöz, ilk bölümü konukları ve basın mensuplarıyla birlikte pasta keserek kutladı. Star TV'de her hafta yayınlanacak ve pazar günleri haber bülteni öncesi ekranlara gelecek olan "Petek'le 10 Numara"nın ilk bölüm çekimleri keyif dolu anlara sahne oldu. Konuk yarışmacıların, izleyicilerin belirledikleri 10 şarkıyı tahmin etmeye çalıştıkları programın 24 Ocak Pazar günü ekrana gelecek ilk bölümünün çekimlerine katılan Huysuz Virjin, Zeynep Dizdar Behzat Uygur ve İntizar, eğlenceli bir rekabet sergiledi.
Stüdyoda bulunan herkesi kahkahalara boğan Huysuz Virjin, Petek Dinçöz'ün kıyafetini eleştirmekten geri kalmadı. İntizar için de "Bu gecekondu suratlı karı çok güzel söylüyor ve beni çok ağlatıyor" diye espri yapan Huysuz Virjin, çekimlere damgasını vurdu.
Program bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Petek Dinçöz "Eğlenceli bir şarkı yarışmasına başladık. İlk günkü konuklarıma beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra her pazar seyircinin karşısında olacağız," dedi. Guatr hastalığı nedeniyle gördüğü tedavinin sona erdiğini de söyleyen Dinçöz, "Artık sağlığım yerinde, zatürre tedavisi de görüyordum. Şimdi onu da atlattım. Biraz zamana ihtiyacım vardı toparlanmak için. Toparlandım ve hemen çalışmaya başladık," diyerek ekranlardan uzak kalma nedenlerini de açıkladı. Çekimlerin sonunda ise Petek Dinçöz, konukları ve basın mensuplarıyla birlikte pasta keserek minik bir kutlama yaptı. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya