Dekorasyon Tavsiyeleri No:3 Güneş enerjisi gökkuşağı renkleri ile evinize huzur getirsin

Let The Sunshine in 


Isaac Newton - 1666

İlkokul kitaplarından çoğumuz hatırlarız. Karanlık bir odaya küçük bir delikten içeri güneş ışığı girer ve önüne cam prizma yerleştirdiğimiz zaman ışık prizma içinde kırılarak renkleri ortaya çıkarır. İlk kez Newton'un deneylediği bu ışık kırılması Feng Shui'ye göre de oldukça yararlı . 


Pencereme Astığım Kristal Top 

  



Pencerenize güneş ışığı alacak açıdan asacağınız kristal toplar ile evinize, gün içerisinde gökkuşağının renklerini davet ederek ,coşkulu bir görüntü ile karşılaşabilirsiniz. Feng Shui'ye göre bu olay güneşin enerjisini direk evinizin gölge alanlarına yansıtarak ; huzur,bolluk,bereket,şans getiriyor.Feng Shui'ye inanın inanmayın , ev içerisinde coşkulu bir görüntü yaşattığı kesin. Renk yansımasından da mutlu olabilmeli insan :) 

Eve yansıyan gökkuşağı renkleri

Eve yansıyan gökkuşağı renkleri
Elime yansıyan solar enerji  :) 
Kristal top seçimi önemli çünkü her kesim ve malzeme birbirinden farklı olduğu için gökkuşağı renkleri çıkarmayan toplar mercek etkisi yaratıp yangın çıkmasına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var . Piyasadan satın almak zorunda değilsiniz , önünden geçtiğiniz herhangi bir aydınlatmacıdan istediğiniz zaman ,avizeden kopmuş,ellerinde fazla olan bir top varsa veriyorlar :)  


Ahmet Rüstem Ekici
İç Mimar , Dekor ve TV Set Tasarımcısı

http://ahmetrustem.blogspot.com.tr/

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya