Ömer Ekinci ile Gençler Uçuyor - TRT Okul - Stüdyo Dekor Tasarımı

Çünkü bir beyaz kağıt ancak katlana bilirse uçabilir ...


Bir kış gecesi çok kullanamadığım twitterdan "bana ulaşabilir misiniz ?" diye bir mesaj geldi . Ömer Ekinci ve onun heyecanı ile tanışmamız bu şekilde oldu. Programa olan heyecanı o kadar belliydi ki , ilk toplantımız gecenin bir yarısı gerçekleşti . Ardından  gençlerin Ömer Abisi'nin nasıl biri olduğunu öğrenmek için Google'a danışınca , gencecik yaşta büyük başarılara imza atmakla yetinmeyip ,yeni gençlerin ufkunu açmak, hayallerine inanmaları için onlara sosyal medya ve konferanslar aracılığı ile nasıl ulaştığını görmek benim için büyük bir ilham kaynağı oldu. Sizde kişisel web sitesinde "Ben Kurdum ; Çok da Güzel Batırdım" gibi videolarını izleyerek , girişimcilik,kişisel gelişim,hayallerin peşinden koşma gibi konularda biraz cesaretlenebilir siniz. 

Program tek konuklu bir talk-show formatında, izleyicileri TRT Okul kitlesi ve daha çok gençler . Programın bu yüzden dinamik , sıcak ve konuklarının ciddiyetini kırabilecek ama o ciddiyetten çok uzaklaşmayacak renk skalasında ve formlarında olması gerektiğini belirledik .Dekor tasarımı toplantılarımızda bu şekilde ilerledik ,ardından tasarım,imalat ve montaj sürecimiz gerçekleşti.  




Dekor Tasarımı Sunum Görselleri 

Dekor Planı 




İlk bölümü 14 Haziran 2014 saat 22:20 'de TRT Okul ekranlarında yayınlanan programda emeği geçen herkese çok teşekkürler .  Programın doğru amaca hizmet edeceğinden , gençlerin ufkunu açıp onları hayallerinin peşinden koşan birer başarı savaşçısına dönüştüreceğinden eminim . 




TV Set - Dekor Tasarımı : Ahmet Rüstem Ekici
İmalat ve Montaj : Adek Mobilya - Dekorasyon 


Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya