ARE Dekorasyon tavsiyeleri No:8 30 Olduktan Sonra Evinizde Olması Gereken 10 Şey

30 Olduktan Sonra Evinizde Olması Gereken 10 Şey 


30'lu yaşlarında olanlar için ELLE Dekor 10 maddelik mutlaka olması gerekenler listesi hazırlamış . 30 yaşında ekonomik özgürlüğünü artık kazanmış, kişiliği, seçkileri daha oturmuş insanları baz alan bu listede gereksiz bir detay görmedim . Özellikle bazı ögeleri doğru seçerek , kıyafetler gibi moda diye her sezon ev aksesuarı değiştirmekten , savurgan-tüketici olmaktan kurtulabilirsiniz. 

İşte Liste : 


1. Sanat 
"Sanat sonsuza kadar sizinle kalır ve her biri size bir yeri ya da bir anıyı hatırlatır. Gençken koleksiyoncu olmaya başlayabilirsiniz , bir servet harcamak zorunda değilsiniz sizi aktarsın yeterli" diyor Todd Nickey .




2. Düzenli Bir Kitaplık 
Bir kitaplığı sadece kitapları koymak için değil sizi yansıtacak şekilde düzenleyin . Yıllar geçtikçe sizin gibi büyüyen ve gelişen bir şey olacaktır. 



3. Uyumlu Havlular 
Kullanmaktan mutlu olacağınız en az 2 set havlu alın ve düzenli şekilde yerleştirerek misafirlerinizle gururla paylaşın . 


4. Bitki 
Tasarımcı Grant K. Gibson "Eviniz kiralık bile olsa , bir bitki o mekanı daha da eviniz gibi hissetmenizi sağlar." diyor . Evinizde küçük bitkiler yerine büyük bir bitki bulundurabilirsiniz. Bir önceki yazımızdaki kuralı unutmayalım :D plastik bitki yok ! 

5. İyi Bir Yatak ve Yatakbaşı 
Yaşlandıkça daha iyi yataklara yatırım yapacaksınız ve daha iyi bir yatak rahatınızı sağlarken yatak başı kişiliğinizi yansıtacak diyor Elle Decor

6. Koleksiyon 
Tasarımcı Sara Storey'de genç yaşta koleksiyon yapmaya başlamaya ve seyahat edilen yerlerden bu koleksiyonu geliştirecek dekoratif ürünler almayı öneriyor. 

7. Banyo Aksesuarları 
Aldığınız plastik ve ucuz aksesuarları çöpe atıp ,daha kalıcı ve olgunluk döneminizi hissettirecek banyo aksesuarları almanın vakti gelmiş . 

8. Mumlar 
Mumlar odanıza hoş bir koku ve kimlik kazandırırlar . 

9. Komodinler 
Yatağın iki yanında bulunan komodinler daha olgun bir görünüm yaratır ve dekorasyonu dengeler. 

10. Örtüler 
Koltuğunuza ve sandalyenize kullanacağınız örtüler dekorasyonunuzu kuvvetlendiren son dokunuşlardır. 


ELLE Decor'un yaptığı bu sıralamada eksik olan bir çok şey olduğunu düşünüyorum. Aklınıza gelenleri yorum olarak paylaşabilirseniz sevinirim. 


Ahmet Rüstem Ekici 




Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya