Dekorasyon Tavsiyeleri No:9 Küçük Alanlarda Yatak Yerleşimi İçin Öneri

Yatağınızı Yerleştireceğiniz Alan 2 Taraftan Boşluk Bırakmak İçin Uygun Değilse ?

Bir odada yatağın yerleştirileceği yeri belirlemek oda büyük ise çok kolay olabilir . Özellikle İstanbul'da küçücük odaların bulunduğu evlerde bazen yatak büyüklüğünde odalarla karşılaşabiliyoruz. Bu tarz odalarda yatak yanlarına komodin koymak imkansız olduğu gibi , geçiş alanı bile kalmayabiliyor. Yatağınızı bir duvara yaslamak zorunda kalırsanız aşağıdaki öneriler tam bu sorunu çözüme göre . 

Çift taraflı yatak başları kullanarak bu tarz odaları dekoratif olarak güçlendirecek , hatta gün içerisinde kullanabilecek şekilde düzenleyebilirsiniz. 





Farklı desen,renk ve boyutlarda seçeceğiniz yastıklarla hareket getirebilir , gün içerisinde ayaklarınızı uzatarak kitap okuyabileceğiniz keyifli bir alana dönüştürebilirsiniz. 



Yukarıdaki örnekler gibi ,alan sorunlarından kaynaklı duvara yaslanması gereken yataklarda , duvarı kirletmek,uyurken duvar ısısını hissetmek , duvara yapışmak yerine çift taraflı başlıklar ile daha kullanışlı ve dekoratif bir görünüm sağlayabilirsiniz. Hatta Int2 Mimarlık tarafından tasarlanmış aşağıdaki örnekteki gibi altı çekmeceli bir mobilya tasarımı da kullanabilirsiniz. 




-------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ahmet Rüstem Ekici 
AreDEKO & AreSETS İç Mimarlık , TV Set ve Dekor Tasarımı


Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya