Dekorasyon Tavsiyeleri No:10 Göz Zevkini Bozan Şeyleri Saklama Klavuzu

Evlerimizi her objeye göre düzenlemek çok mümkün olmayabilir , ama gündelik hayatımızda özenerek , keyifle yaşamak için dekore ettiğimiz evlerimizde bazı unsurları görmek göz zevkimizi bozabilir . Kamufle edemediğimiz bir çok obje , çok pahalı başka bir eşyanızın görünümünü ucuz gösterebilir ya da düzen sorunları yaratabilir .  İşte size daha düzen sağlayacak, daha çok alan açacak bir kaç öneri ;

1. Merdiven Altı Çekmeceleri 
Evinizde merdiven var ise altını çekmeceler ve dolaplar ile bölerek , valizlerinizi , ütü masanızı vb eşyalarınızı saklayacağınız ekstra alanlar kazanmış olursunuz. 


2. Plastik , Çirkin Modemler Kutuya 
Bir eve yerleşiyoruz ve telefon kutusu nerede ise internet bağlantımız için en önemli unsurlardan biri olan modemlerimizi elektrik, ve telefon bağlantısının yakınlarına yerleştiriyoruz . Bu modem görüntüsünden kurtulmak için , modeminizi kutulara yerleştirerek daha düzenli bir görünüm sağlayabilirsiniz. Aynı şeyi çeşitli uydu alıcı gibi cihazlar içinde yaparak TV ünitelerinizin üstünde daha düzenli bir görünüm yaratabilirsiniz. 




Sadece kutu değil eski bir kitapta oldukça dekoratif bir görünüm sağlayabilir. 


3. Köpeğiniz için çekmece 
Köpek mama ve su kabı çoğu zaman temizlik ve düzen işkencesine dönüşebilir . Oynarken , ya da temizlik yaparken bu kaplara çarpıp etrafı kirletme ihtimali oldukça yüksek , ve görünüm olarak düzensiz bir görünüm oluşturur.  Köpeğinize özel ayıracağınız çekmece sayesinde mama ve su kabını da düzene koyabilirsiniz. Çok fonksiyonel bulmasam da düzen hastaları için değişik bir çözüm. 

4. Kablolu ürünlerinize anlam verin 
Kabloları kamufle edemeyeceğiniz ortamlarda , kablosuz ürün kullanamıyorsanız , çeşitli dekoratif ürünlerle artistik görünümler yaratabilirsiniz.  

Kablolardan elektrik direkleri oluşturmak oldukça eğlenceli bir etki yaratmış 

Kablolarınızı kamufle ederek daha düzenli bir görünüm kazanabilirsiniz 


Başıboş dolanan kabloları , kablo düzenleyicilerle daha dekoratif hale getirebilirsiniz. 


5. Kedinizin tuvaletini saklayın 

Kedi tuvaletleri ortaya saçtıkları koku ve kum taneleri ile saklanması gereken şeylerden biridir. Saklayacak bir yeriniz yok ise ve insanların gözüne sokmak istemiyorsanız görseldeki gibi bir dolap işinize yarayabilir. 







Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya