Donut Store - Türkiye'nin En Büyük Graffiti Merkezi

Türkiye'nin En Büyük Graffiti Merkezi Donut Store 




Şişli Ramada Oteli'nin yanından Dolapdere Caddesine inerken ,önünden ilk geçtiğimde , camdaki yansımalardan içeride ne olduğunu tam seçemediğim için bildiğimiz tatlı türü donut satan bir dükkan açıldı sanmıştım yıllar önce. Önünden her geçişimde merakım daha da fazlalaşmaya başlamıştı . Düğmeci,tekstil aksesuarları satan bir yer olduğunu düşündüğüm için içeri girmemiştim :D cehalet işte :D Eve geçip internet sitelerine girerek merakımı gidererek  mekana olan hayranlığım  başlamış oldu.








Donut Store Türkiye'nin en büyük grafitti ürünleri satan mağazası. İçeride yapı marketlerde ve nalburlarda kolay kolay değil asla bulamayacağınız renk tonlarında sprey boyalar ve bunların farklı farklı başlıkları mevcut. 

Mekan tasarımı , özellikle renkleri seviyorsanız çok etkileyici. Sprey boyaların sergilenmesi o kadar başarılı ki , renkler arasında hipnoz oluyorsunuz . Graffiti ürünleri ancak bu kadar başarılı sergilenip,satışa sunulabilir. 



Burası aynı zamanda Türkiye'de graffiti'ye ilgi duyanların buluşma,kaynaşma , bu boyayı nereden bulacağım derdine son verme yeri .



Graffitti ile alakalı kitapları,dergileri , oyuncakları , özel tasarım ürünler ve t-shirtleri de mağaza içerisinde bulabileceğiniz gibi İnternet sitelerinden de alışveriş yapabilirsiniz. Hatta farklı hediyeler ve koleksiyon ürünlerde alabilirsiniz , aynı zamanda graffiti ,serigrafi eserlerinde satıldığı bu konsept mağaza  sayesinde sanat koleksiyonerliğine bir adım atabilirsiniz. Mağaza Pazar ve Pazartesi günleri hariç 10:00 - 19:30 arası açık . 

Facebook sayfalarını takip ederek , güncel graffiti etkinliklerinide takip edebilirsiniz. 

Mağaza İnternet Sitesi 

Mağaza Facebook Sayfası 


Ahmet Rüstem Ekici

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya