Reklam Panoları Bu Kez Sanata Odaklıyor!

Yaratıcı bir Artnivo ve Ströer Kentvizyon  İşbirliği




Bu aralar gözleriniz reklam panolarında sizlere bir şey tanıtmaya zorlamayan görsellere odaklanırsa, bilin ki Artnivo'nun "Çağdaş Sanat Açıkhavada!" projesi ile karşı karşıyasınız. Hatta İstanbul'un en büyük açıkhava sergisindesiniz, işin en heyecan verici kısmı her an her yerde karşınıza çıkabilir! 

Reklamcılık sektörünün ana elemanlarından biri olan reklam panoları, ürünleri kitleler ile buluşturan ve ürüne prestij, güvenirlik sağlayan en etkili iletişim araçlarından biridir. Sıkıcı İstanbul trafiğinde araç içinde bekleyen insanları bol bol odaklandığı bu yönlendirici ögeler bu kez belki de hiç sanat galerisine gitmemiş bireyleri sanat çalışmaları ile buluşturuyor. 



Artnivo sanatçıları, Eylül 2016’da ilki gerçekleşen Çağdaş Sanat Açıkhavada projesinde Ströer Kentvizyon billboardları için ürettikleri işleri sergilediler. Stroer Kentvizyon ve artnivo.com işbirliğiyle gerçekleşen projede, İstanbul’un semtlerine yayılan billboardlar iki ay süreyle çağdaş sanat çalışmalarına açıldı.

Çağdaş Sanat Açıkhavada projesinin ilk sergisine yeni çalışmalarıyla Ali Şentürk, Alper Aydın, Can Akgümüş, Çağrı Saray, Öykü Ersoy ve Türkay Çotuk katılıyor. 

can akgümüş


Çağdaş Sanat Açıkhavada sergisine katılan artnivo sanatçılarının üretimleri, insana, doğaya ve kente dair izlenim ve müdahaleler etrafında bir araya geliyor. Yaşadığı doğayı, kenti ve insanını anlamlandırma, kopyalama, başka bir mecraya aktarma ve müdahale ederek anlamını değiştirme arayışında olan sanatçılar, çalışmalarını kamusal alandaki panolara taşıyarak yine doğa, kent ve insana aktarımını sağlıyorlar. 








Ströer Kentvizyon 
Türkiye’de 22 yerleşim merkezinde bölge müdürlükleri, satış ofisleri, 250’ye yakın ofis çalışanı ve 300’ü aşkın operasyon elemanıyla ülkenin en büyük açıkhava reklam satış ve pazarlama şirketidir. Billboard, billboard plus, raket, otobüs durağı, silindir kule, megalight, megaboard ve kuleboard gibi reklam üniteleri ile hizmet veren Ströer Kentvizyon, Türkiye çapında 45.000’i aşan açıkhava reklam yüzünün satış ve pazarlamasını yaparak Türkiye nüfusunun %55’ine ulaşmaktadır. Ströer Kentvizyon, büyük boyutlu reklam alanlarının satış ve pazarlamasını yapan Citylights ve KOBİ’lere özel açıkhava reklamı satış ve pazarlamasını yapan Semtvizyon markalarının yanı sıra, alışveriş merkezi reklam network’üne sahiptir


görseller artnivo.com sitesinden alınmıştır. Proje ile ilgili kapsamlı detaylara web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz! 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

Aslında Özgürsün

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya