İstanbul'un En İlginç Marketi

Dekorasyon Cenneti Euroflora

DEKORASYON BLOGU

Sadece yılbaşı temalı ürünleri nerede bulurum?
Sadece sevgililer günü temalı ürünler nerededir?
Baby-shower yapılacak, kullan at parti malzemeleri nerededir?
Yapay sebzeleri nerede bulurum? gibi sorularınızın cevabı tek bir markette...



Sadece dekorasyon ürünü almak istediğimiz zaman aklımıza bir çok yer gelebilir. Ancak kuru,yapay çiçekten tutun, dekoratif tüm ürünleri 3 katlı mağazasında bulabileceğiniz tek yer Euroflora'dır. Dekor tasarımı, sahne ve set tasarımı için ne zaman bir çok ürüne ihtiyaç olsa soluğu hemen Euroflora mağazasında aldığım için burası benim için ve sanat yönetmenliği yapan bir çok insan için bir cennet. Mağaza, vitrin dekorasyonu firmalarının da sık sık çalıştığı bu firma aslında çok uzun zamandan bu yana hizmet veriyor. 




Yılbaşı zamanı bütün mağaza yılbaşı konseptine, sevgililer gününde sevgililer günü temalı ürünlerin bulunduğu bir markete dönüşüyor. Dev bir gül mü  lazım? ya da yapay bir martı, adres Euroflora! 





Web sitesinde yer alan tarihçeleri şu şekilde ;
1989 yılından itibaren, aynı çatı altında, dekorasyon da dört mevsimin güzelliklerini sizler için birleştirmekteyiz. Hedefimiz, dünyanın dört bir tarafından getirdiğimiz ürünleri en iyi ve en hızlı şekilde sizlere sunabilmek. En kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlara satmayı ilke edindik.



14.000 Çeşit ürünün sergilendiği, İstanbul, İzmir ve Ankara mağazalarımızda toplam 12.000m² satış alanı ile hizmetinizdeyiz.

Euroflora’da her müşteri özeldir. Siz alışveriş yaparken, dinamik ve deneyimli satış elemanlarımız hizmetinize hazırdır.

Keyifli bir alışveriş deneyimi için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz. Mağazalarımız sizlere uzak kalıyorsa, online satış sitemiz olan www.herdekora.com dan da ürünlerimize ulaşabilirsiniz.

Bugün yeni yıl dekorasyonu için neler bulabilirim keşfi için gittim ve yine insanların birbirine "aaa bu çok güzel" "aaa şşuna baksana" diye bağırış coşkuları ile alışverişimi tamamladım. Söyler misiniz İstanbul'da bu kadar sevimli bir saksıyı başka nerede bulabilirdim? 



Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya