KARŞILAŞMA

BOZLU ART PROJECT SEÇKİSİ “KARŞILAŞMA” İKÜSAG’DA


İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi, 2016-2017 Sanat Sezonunun altıncı sergisinde bağımsız sanat araştırma merkezi Bozlu Art Project sanatçılarının eserlerini ağırlıyor



İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), 2016-2017 sanat sezonunun altıncı sergisinde Bozlu Art Project sanatçılarının eserlerini ağırlıyor. Çağdaş Türk sanatının farklı kuşaklarının eserlerinden oluşan koleksiyonu ile dikkat çeken Bozlu Art Project’in, sanatçılarının eserlerinden derlediği seçki, “Karşılaşma” başlığı ile 5-26 Nisan tarihleri arasında İKÜSAG’da sergilenecek.

05 Mart 2017 Çarşamba günü saat 15.00’da İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesinde bulunan İKÜSAG’da gerçekleştirilecek açılış kokteyli ile sanatseverlere kapılarını açacak olan “‘Karşılaşma’ Bozlu Art Project Seçkisi” adlı karma sergi, 26 Nisan’a kadar gezilebilecek.


Sergide yer alacak 6 sanatçının farklı nitelikteki eserlerinin bir sergi mekânındaki birlikteliği anlamını da taşıyan “Karşılaşma”da, Ali Alışır, Çağatay Odabaş, Evren Erol, Özer Toraman, Semih Zeki, Utku Dervent ile Kazım Karakaya’nın resim ve heykellerinden oluşan eserleri sergilenecek. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya