WE-US serisi Art50'de !

Art50 

queer art istanbul lgbt art



Art50.net, sanatçı, koleksiyoner ve tüm sanatseverleri aynı çatı altında buluşturan bir online alışveriş ve iletişim platformudur. Art50.net, izleyicilerine zaman ve mekan kısıtlaması olmadan yepyeni ve orijinal çağdaş sanat eserlerini keşfetme fırsatı sunar.


Sanat sevginizi besleyin. 

Sanat hakkında merak edilen birçok konu ile ilgili bilgiyi uzmanlarla yapacağımız röportajlardan ve samimi yazılarımızdan kolayca elde edebilirsiniz. Koleksiyonerliğe ilk adımınızı atabilir veya var olan koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz. Farklı bütçelere uygun geniş eser seçkimizle koleksiyonunuza yeni boyutlar kazandırmaktan çok keyif alacaksınız.

Sanatı paylaşın. 

Platformumuzdaki eserlerden oluşturacağınız koleksiyonunuzu sosyal medyada sevdiklerinizle paylaşma fırsatı bulacaksınız. Sanat zevkinizi fark edip, tanımanıza yardımcı olacak Koleksiyonum özelliğini koleksiyonerliğe yeni başlayanlar çok sevecek. Ayrıca, sevdiklerinize sitemizdeki benzersiz sanat eserlerini hediye ederek, onların hayatına da sanat katabilirsiniz.

Sanatla yaşayın. 

Sanat sayesinde yaşadığınız mekanları değiştirmek, renklendirmek ve mekanlara yeni anlamlar kazandırmak için uzmanlardan getireceğimiz önerileri takip edebilirsiniz. Birlikte yaşadığınız sanat eserleri ile çekilmiş fotoğraflarınızı bizle paylaşarak, sizin gibi sanatseverlere ilham kaynağı olabilirsiniz.


lgbt art turkey


Ahmet Rüstem olarak bundan böyle dijital çizimlerime  art50'den ulaşabilirsiniz. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya