bang. Art Innovation Prix 2019 Başvuruları Açıldı!





bang. Art Innovation Prix 2019
Başvuruları Açıldı!


ArtBizTech tarafından üçüncüsü düzenlenen "bang. Art Innovation Prix", her alandan 35 yaş altı gençlerin kinetik sanat, yeni medya, veri sanatı ve biyo-sanat kategorilerinde, sanat ve teknoloji yoluyla inovatif çağrışımlar yapan projelerini 25 Ekim 2018 itibariyle açılan başvuru sürecine davet ediyor.

2019 jürisi Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, İstanbul Bienali Direktörü Bige Örer, Amber Platform, sanatçı, küratör, eğitimci Ekmel Ertan, ODTÜ Enformatik Enstitüsünde çalışmalarını yürüten  Dr. Öğretim Üyesi Elif Sürer, çalışmalarına Stanford Üniversitesi Genom Teknoloji Merkezi’nde devam eden Dr. Gözde Durmuş ve yeni medya sanatçısı Ozan Türkkandan oluşuyor. bang. Art Innovation Prix’in başvuruları 17 Aralık 2018 tarihinde son bulacak. (Detaylı bilgi için: www.bangprix.org )

Jüri tarafından seçilen ve 2019 Mayıs ayında düzenlenecek sergide yer alacak projeler, iş ve teknoloji dünyasından profesyoneller, akademisyenler, sanatçılar ve tasarımcılardan oluşan mentorlar ile tanışma ve projelerini geliştirme aşamasında destek alma imkanı elde edecekler.


#artbiztech
#bangprix


ArtBizTech hakkında
İnovasyon danışmanlığı alanında hizmet veren ArtBizTech, workshop, seminer ve eğitimleriyle firmaların daha yenilikçi fikirler geliştirmelerine destek oluyor. Çalışmalarında Design Thinking (Tasarım Odaklı Düşünme) ve Artful Thinking (Sanatsal Düşünme) metodolojilerini temel alıyor. İş ve teknoloji, tasarım, psikoloji ve sanat gibi farklı alanlardaki profesyonellerden oluşan multidisipliner ekibin misyonu, sanatı iş ve ve teknoloji dünyasıyla bir araya getirerek, Türkiye’de “inovasyon” kavramına derinlik kazandırabilmek. ArtBizTech’in Amazon.com üzerinden Amerika, Fransa ve Japonya gibi ondan fazla ülkede okuyucularıyla buluşan “Design Thinking Methodology Book” ve “Artful Thinking” isimli  iki kitabı bulunuyor. 

ArtBizTech ayrıca, hem iş ve teknoloji dünyasını yeni fikirlerle beslemek hem de Türkiye’de yapay zeka, büyük veri, robotlar ve genetik gibi inovatif ve bilimsel unsurları kullanarak sanatsal çalışmalar yapan gençleri görünür kılmak amacıyla, bang. Art Innovation Prix isimli bir program yürütüyor. Bu program dahilinde güzel sanatlar, mühendislik, tasarım, biyomedikal gibi farklı disiplinlerden herkesin inovasyona ilham veren projelerini destekliyor; farklı mekanlardaki sergileriyle, bu inovatif sanat evrenini daha çok kişiye ulaştırıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya