A different Archeology Virtual Exhibition - Bir Başka Arkeoloji Serisi Online Sanal Sergi

 Pandemi dönemi ile kullanımı hız kazanan sanal sergiler, online sergiler üzerine çalışmalara devam ettiğim şu günlerde üzerine çalıştığım serilerden biri olan "Başka bir Arkeoloji" serisi için sanal bir 360 VR sergi alanı tasarladım.  


Sergiyi ziyaret için link 

https://kuula.co/post/7Tyd6/collection/7Pk6V


A Different Archeology 





Ahmet Rüstem "Başka bir Arkeoloji" isimli serisinde farklı bir arkeolojinin imkanlarını sorgulamaya açıyor. İkili egemen cinsiyet biçimlerini saptırarak tarih boyunca arkeolojik figürlerin izinden gitmeye gayret eden sanatçı, antik figürleri yeniden yorumlayarak çeşitliliği kutluyor. 

In his new series "A Different Archeology," Ahmet Rustem invites spectators to investigate the possibility of a diversified approach in archeology. His practice has been nothing less than a deviation from the common binary gender system approach for archaeological figures; throughout the exhibition, he aims to celebrate diversity by reexamining antique figures in a different light.                                         





#artandarchaeology #ancient #ancientpatterns #başkabirarkeoloji #archeology #ipadpro2020 #procreate #illustration #digitaldrawing #digitalart #artsy #miniature #queer #queerartist #queerart


Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya