LEGO Flower Bouquet

LEGO Çiçek Buketi 

lego flower bouquet




Yılın ilk hediyesini Hakan'dan aldım ve okuduğum hediye notu ile birbirimizi ne kadar iyi tanıdığımızı bir kez daha anlamış oldum. Botanik bahçesi gibi bir evde büyümüş biri olarak benim için canlı çiçeklerin varlığı her daim huzur ile eş olmuştur. Taze çiçeğin yerini bir şey tutmaz belki diyenlere LEGO Botanik Koleksiyonu için müthiş bir seri hazırlamış. "10280 Çiçek Buketi" ismini verdiği bu seri gerçekten renk paleti ile olağanüstü. 

Lego Flower Bouquet



LEGO'yu neredeyse hepimiz biliriz. Plastik bir parçanın oluşturacağı milyon olasılıklı bütünler her oynayanı büyüler. Yine yetişkinlere yönelik bir dekorasyon aracına dönüşen bir tasarıma imza atmışlar. Anderson Grubb tarafından tasarlanmış bu seriye çiçek tasarımcısı Astrid Sundorf Christensen'in dokunuşları eşlik etmiş. 

Seride; üç adet gül, bir dal lavanta, iki papatya, bir California gelinciği, iki aslanağzı ve bir aster çiçeği bulunuyor. Vazo dekorasyonu için sapların uzunlukları farklı hale gelebiliyor. Örnek olarak, düz sapıyla birlikte aslanağzı çiçeğinin uzunluğu 36 cm. Standart bir vazoda harika varyasyonlar oluşturula bilinir. LEGO® Çiçek Buketi, LEGO Botanik Koleksiyonunun bir parçası. Bu devrim yaratan koleksiyon, sürdürülebilir şeker kamışından üretilen bitki bazlı bir plastikten yapılan çeşitli parçalar içerir. 

Lego Flower Bouquet



Türkiye fiyatı her ne kadar yurtdışı fiyatlarına göre biraz pahalı olsa da  bir kaç defa çöpe atılacak taze çiçek parasına eş olduğunu düşündüğüm bu seri oldukça dikkat çekici. 3D print bastığımız vazoda biraz farklı durdu ama saplarının göründüğü cam vazolarda kesinlikle daha keyifli duruyor. 

lego cicek buketi



Renkleri son derece etkileyici. Gerçekten bir çiçek buketi nasıl renk saçarsa o şekilde bir etki yaratıyor. Çeşitli çiçeklerin açıları ile oynayarak açılma , kapanma efektleri oluşturabilirsiniz. Pandemi sürecinde evde ne yapsam diyenler için harika bir hediye ve etkinlik. Kısa bir videoda hazırladım. Keyifli seyirler! 


Video:



Satın almak isterseniz LİNK
https://lego.storeturkey.com.tr/10280-cicek-buketi
veya
https://www.hepsiburada.com/lego-cicek-buketi-10280-yapim-seti-yetiskinlere-yonelik-benzersiz-bir-yaratici-proje-756-parca-p-HBV000014VIFK

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

Aslında Özgürsün

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya