Güneş Özgeç Düş 3D Animasyon Müzik Videosu ve ikinci klip deneyimimiz

Güneş Özgeç Düş 3D Animasyon Müzik Videosu

Sanatçılar ile yol kesişimi her daim değerlidir. Yeni pencereler, kapılar açtığı gibi işbirlikleri için heyecan verici olaylar ile sizi buluşturabilir. Kalben için hazırladığımız Robot Kozmonot 3D Animasyon müzik videosu bize üretim sahamızı geliştirmemize dair yeni bir kapı aralamıştı. Kalben küratörlüğünde gerçekleşen Bova Sahne Paradiso Festival'de Güneş Özgeç ve şarkıları ile tanıştık. Sonra yolculuk bizi ortak bir çalışma üretmeye yönlendirdi. 

Güneş'in "Düş" şarkısı için Hakan Sorar ile ortalama 2000 m2 bir alan tasarladık. Güneş bu şarkıyı kendisine yazmıştı. Bu nedenle gözleyen, gözetlenen, kaydeden, gören, görünen, çoğalan, doğaya karışan, hikaye anlatan Güneş olsun istedik. Ardından bu 2000 m2 alan içerisine 17 farklı set kurduk. Animasyon dilimiz şimdilik limitli ve bu henüz ikinci müzik videosu deneyimimiz. Güneş'i modelleyememiş olsak da kayda aldığımız detay videoları ve 3D tarama ile animasyon içerisinde suretini bırakmasını sağlayabildik. Klibi hazırlarken Madonna Bed Time Story ve Kate Bush Cloudbusting videolarının varlığı özellikle bazı sahneler için ilham oldu. 



Güneş'e bize bu fırsatı verdiği için tekrar teşekkürler. Çok keyifle çalıştığımız bir süreçti. Sizlere de keyifli seyirler. 




Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

Aslında Özgürsün

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya